top of page
A-dagen-3_edited.jpg

CONGRESBUREAU

Zoek je een congresbureau?

 

Een betrouwbare partner die jouw congres tot in de puntjes regelt en verzorgt?

Met een brede ervaring en een grote passie voor het organiseren van congressen?

Die partner zijn wij: congresbureau Eventex.

 

Eventex heeft ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van grote (medische) congressen. Voor verschillende opdrachtgevers van jaarlijkse congressen zijn wij het vaste congresbureau, dat hen totaal ontzorgt op het gebied van voorbereiding en congresorganisatie en daarnaast de sponsorwerving regelt.

 

Concept in co-creatie

Opdrachtgevers zijn zelf de expert op inhoud van hun congres. Als congresbureau zijn wij de expert als het gaat om de inrichting van het congres. Zo zullen we altijd een gevarieerd congresprogramma adviseren, waarin we de inhoud combineren met andere elementen: inspiratie, entertainment, netwerkmogelijkheden.

Als congresbureau werken wij daarin nauw samen met onze opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek, stellen vragen en vragen ook dóór. Tot we precies weten wat je wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief congres-concept, dat resultaatgericht is maar ook bedoeld om jouw verwachtingen waar te maken. Die verwachtingen willen we bij voorkeur overtreffen.

 

Social media: de buzz rond jouw congres

Een congres zonder social media is ondenkbaar; veel communicatie over het congres loopt via verschillende social media kanalen. Zoals een online platform waar alle informatie over het event te vinden is of een speciale congres-community waar de (potentiële) deelnemers zelf nieuws en ideeën kunnen uitwisselen. Wij organiseren het allemaal graag voor je.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Van een congresbureau verwacht je totale ontzorging. Bij het organiseren en realiseren van een congres neemt Eventex je graag alle zorg uit handen. Wij regelen alles wat je nodig hebt: van het zoeken van de locatie en het uitvoeren van de deelnemersregistratie tot de ontvangst ter plaatse, de communicatie met sprekers en het aanjagen en onderhouden van alle social media. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren we een congres dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, zodat het congres het perfecte live communicatie moment kan worden voor jouw organisatie.

 

Inspiratie voor je volgende congres

Elk congres organiseren we maar één keer, in samenspraak met die ene opdrachtgever en rekening houdend met zijn of haar wensen en mogelijkheden. In die zin is elk congres dat we organiseren uniek, ook dat van jou. Voorbeelden van congressen die Eventex eerder organiseerde, waaronder veel medische congressen, kunnen misschien wél heel inspirerend voor je zijn. Kijk hier om ideeën op te doen voor je volgende congres.

 

Waar is Eventex actief?

Ons congresbureau is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page